MOMENTE DE ÎNRĂMAT

Cu siguranță Photobooth-ul este unul dintre “responsabilii” cu starea de bine la orice petrecere. Așa că de ce să nu te bucuri de cel mai modern? Cabina foto NAN Events este una de tip deschis, cu panou sau ecran, și vine la pachet cu tot felul de trucuri care să îți pună în evidență imaginea.

Să începem distracția și să umplem un album de amintiri

branding

Branding

Photobooth-ul se colantează la cerere cu brandul pe care-l reprezinți sau cu tematica evenimentului pe care îl organizezi.

numar nelimitat de poze

Număr nelimitat de poze

Cu magnet, în format stripes (2,5 x 15cm) sau clasic (10 x 15 cm), în funcție de design-ul ales pentru ramă.

Props

Tu ne spui tema evenimentului tău, iar noi aducem tot ce este nevoie ca să rămâi cu super amintiri.

New And Better
Projector Booth

Projector Booth-ul NAN este o inovatie în segmentul cabinelor foto: aduce un plus de libertate de exprimare care va da viata brandului dvs într-un mod inedit, unic pe piața din Romania.

 

Projector Booth-ul creeaza experiente speciale prin schimbarea continua a fundalului, generand cadre digitale care se modifica mereu.
Putem proiecta grafică personalizată sau transforma materialele de branding în materiale de proiecție pe care le folosim ca fundal.

 

Pentru a atinge potențialul maxim al cabinei Projector Booth, oferim spre inchiriere o structura neagra de 2x2m, amenajată special pentru cabina proiectorului.

UV Booth

Cabina foto UV aduce o experiență unică in segmentul foto, datorita luminilor UV din interiorul cabinei, care va vor face pur si simplu să străluciti!

 

Cabina foto UV poate fi configurată aproape oriunde. In plus, are un timp de reîncărcare foarte rapid, astfel ca poate activa un numar mare de oameni intr-un timp foarte scurt. Pozele se pot tipari pe loc in timp record sau share-ui via email.

 

Culorile deschise precum galben sau neon, dar si albul arata senzational in lumima UV. Purtati asadar una dintre aceste culori pentru a maximiza efectul din cabina foto UV!

 

Luminile UV funcționează cel mai bine în întuneric, impreuna cu o structura neagra de 2x2m. Amenajand special o astfel de cabina, putem obține experiența completă a luminii UV la orice petrecere!

Cabinele Foto NAN

cabina clasica

Clasic

cabina foto inchisa textil

Cabină închisă textil

cabina foto inchisa mdf

Cabină închisă MDF

Adaugă opțional

cabina foto croma

Croma

UV

projector booth

Projector

Date Tehnice

Aparat foto HD DSLR Canon

Ecran tactil cu Live View

Lumini LED profesionale

Printuri Color, Black & White

Rame foto personalizate

Setup

Cabina foto inchisa MDF

Cabina foto inchisa textil

Background Croma

Background textil Alb / Negru

Branding Cabina

Share

E-mail

Facebook

Instagram

Galerie cu acces parola

Print 4x6 / 2x6

Features

Boomerang

Lumini UV

Projector Video FHD